_______

Upoznajte 
Osnovnu školu kralja Tomislava
u Našicama
(PROMO FILM)

Ovo je promotivni film Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama (moje škole), nastao povodom 18 godina postojanja škole. 

Prikazan je premijerno na Danu škole 31. svibnja 2019. godine.

U njemu vam prenosimo samo dio ljepota u kojima svakodnevno uživamo.  

 

SUPERTEHNO

Filmić je snimljen za HEP-ov natječaj «Mali genijalci». Naša je škola ovim filmićem osvojila šest novih računala.

Šesto dvadeset i dvije različitosti

Svi smo različiti, a u našoj školi ima nas 622 različitih. Ovo je priča o blizancima te bratu i sestri koji su po mnogočemu različiti. 

Drugo lice


Film o (ne)nasilju s kojim smo sudjelovali na natječaju «Oboji svijet!»
787 godina mojih Našica

Ovaj je film nastao u sklopu projekta Festival znanosti u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama. Govori o povijesti Našica, a namijenjen je djeci, mladima i svim ljubiteljima lijepih naših Našica. Mi smo uživali stvarajući ga, a ti, dragi gledatelju, uživaj gledajući ga!

Jesen u mojoj Slavoniji

Ona je tu. Donijela nam je kišu, blato, hladnoću, ali i pregršt bogatih plodova. Tako lijepa i šarena. Tako zanimljiva. Tako darežljiva. Hvala Ti!Igra

Kad se na Festivalu znanosti u Osnovnoj školi kralja Tomislava slože vrijedne ruke naših učenika od petog do osmog razreda, u radionici Igrajmo se - filmom i riječima, koju smo vodile kolegica Tanja Majdandžić i ja, nastane ovako prigodna uskrsna pričica nazvana IGRA, u kojoj su učenici prvi put koristili stop animaciju. Radili su u skupinama i nisu ni slutjeli da će njihovi radovi biti objedinjeni u jedan filmić. Bili su vrijedni i jaaaaaako strpljivi. Hvala vam, dragi učenici!

 Pravi izbor

Ovaj je filmić nastao za Dan ružičastih majica 2017. godine. Osmislila ga je moja tadašnja medijska skupina. Pratila ga je pjesma koju Facebook nije odobrio (zbog autorskih prava) pa smo promijenili. Ovo je naše ne nasilju.
 


Šetnja šumom

Na internetu sam pronašla niz zgodnih predložaka
za slikokaz, a jedna od mojih petašica smislila je
priču, animirala ponuđene likove, ubacila glazbu
i - eto nas. Hvala dragoj kolegici iz susjedne
nam države koja se potrudila i napravila
mnoštvo divnih predložaka.Mali korpar

Kad se spoje vrijedne ruke naših šestaša (uz mentorstvo njihova učitelja Josipa Kanisa), prelijepa priča "tete" u vrtiću (Jasne Resler) i kamera iz ruke, onda nastane filmić kojega vrijedi pogledati.
 


Sretni kraljević

Uz pomoć crteža naše nekadašnje učenice Paule Kovač (sad uspješne studentice) nastao je ovaj filmić o "Sretnom kraljeviću" O. Wildea. Malo truda, malo amaterizma i eto filmića o sretno-tužnom kraljeviću i njegovom prijatelju lastaviću.

Al' nije to to

Ovaj su film samostalno osmislile moje učenice, sada studentice, davne 2010. godine. Često se sjetim njihove volje, truda i angažmana, bilo da je u pitanju sastajanje poslije škole radnim danom ili subotom. Uvijek se sjetim "mojih" djevojaka i smijeha koji su izazvale u sljedećim generacijama. Hvala vam, Vedrana, Doris, Elena i Kristina! :) Neka vaš potpuno samostalan rad, drage djevojke, bude inspiracija generacijama koje slijede.  

This website is created with Website Builder - Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft